Zaterdag is op het sportpark van vv Bergen de afsluiting van het voetbalseizoen met een wedstrijd van het eerste elftal tegen Jong AZ. Jong AZ wil niet op het A-veld met kunstgras spelen, daarom is het B-veld voor deze gelegenheid geschikt gemaakt.

Volgens Jan Breeman van vv Bergen is het B-veld nu omgetoverd in een mooi en strak voetbalveld: "Het veld is onder toeziend oog van AZ deskundigen, geΓ«galiseerd, opnieuw ingezaaid, strak omlijnd en zal voorzien worden van een meter hoge hekken, waarachter een grote schare toeschouwers de wedstrijd kan meemaken."

De wedstrijd begint zaterdag 15:00 uur. Na de wedstrijd wordt op het sportpark aan de Groeneweg een gezellig feestje georganiseerd met live muziek, eten en drinken, dat tot 23:00 uur doorgaat. De toegang is gratis.
Pin It
Bekeken: 948x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/