Iedereen die een bus heeft gereserveerd bij Bak Reizen en een bevestiging heeft gekregen, kan de komende weken rekenen op een bus met chauffeur op het afgesproken tijdstip. Dat verzekeren Olaf en Ruben Bak, directeuren van het gelijknamige touringcarbedrijf in Alkmaar. De directie reageert op het korte bericht van vrijdag op Streekstad Centraal. Daaruit zouden klanten mogelijk ten onrechte kunnen concluderen dat hun reservering in gevaar is. Dat is beslist niet het geval, verzekeren de busondernemers.

Olaf Bak benadrukt dat er nu veel vraag is naar busvervoer voor schoolreisjes. "Alle aangenomen ritten kunnen we uitvoeren. Maar helaas moeten we ook veel nee verkopen op de dagen dat we volgeboekt zijn. Dit gebeurt in deze periode dan te veel naar onze mening. Dit merken we ook bij onze partners. Mede omdat we een kort seizoen hebben, vroeg in het jaar zomervakantie en de Corona pandemie die onze branche heeft stilgelegd waardoor we op dit moment minder kunnen leveren."

Als er nu schoolreisjes moeten worden afgezegd, dan komt dat doordat een school te laat een bus wilde bestellen en nu bij geen enkel touringcarbedrijf meer een rit kan boeken, of niet alle bussen kan krijgen die nodig zouden zijn voor het schoolreisje.

De suggestie van de directie van het touringcarbedrijf is dat de beschikbare touringcars nog beter zouden kunnen worden ingezet als scholen de schoolreisjes slimmer plannen: "Met verspreide vertrek- en retourtijden. Dus efficiënter gebruik maken van het wagenpark. Dat zal dan ook een gunstige werking hebben op de inkoopprijs van de scholen, Helemaal met de huidige brandstofprijzen is dit alleen maar een win-win voor alle partijen".

 
Pin It
Bekeken: 6033x
https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.undiksha.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jdih-v2.belitung.go.id/slot-demo/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://igracias.ittelkom-sby.ac.id/demo-pg-soft/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/