Victor Posch uit Burgerbrug speelt op donderdag 7 juli met zijn maten bekend en onbekend akoestisch werk van de 81-jarige Amerikaanse singer-songwriter Bob Dylan in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee. Ze putten uit repertoire uit de beginperiode, maar ook Knockin’ on Heaven’s Door, Like a Rolling Stone, Forever Young worden gespeeld. De legendarische Dylan is heel vroeg begonnen en houdt niet op. Alleen corona kon zijn Never Ending Tour onderbreken.

Het concert met de Tribute aan Bob Dylan begint om 20:00 uur. Kaarten kosten 15 euro met korting voor vrienden van het Vredeskerkje. Reservering is noodzakelijk. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Eventueel kunt u bellen met 06 5058 4308.
Pin It
Bekeken: 1552x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/