Samen met het PWN organiseert IVN Noord-Kennemerland op zondag 26 juni de populaire Vlinderdag bij de Schaapskooi in Bergen. Er is veel informatie te vinden over deze insecten en daarnaast zijn er voor jong en oud verschillende activiteiten, zoals een nachtvlinder-peepshow, excursies o.l.v. een IVN-natuurgids, bijenwaskaarsen maken, voorlezen, knutselen, schminken, een imker die vertelt over zijn bijen, een film over vlinders en nog veel meer. Verder zijn er kraampjes met handgemaakte producten.

De Vlinderdag is op 26 juni van 10:00 uur tot 16:00 uur. De Schaapskooi is te vinden aan de Zeeweg 2 in Bergen. Parkeren kan bij de Uilenvangersweg, 1e afslag rechts voorbij de Schaapskooi. Maar IVN raadt aan om met de fiets te komen, want de uitlaatgassen zijn niet goed voor de natuur en anders zijn er straks meer auto's dan parkeerplaatsen.
Pin It
Bekeken: 1277x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/