De mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket komt in de maand juni naar de weekmarkten in Egmond aan Zee, Bergen en Heiloo. In deze showroom is te zien hoe duurzame en energiebesparende maatregelen eruit zien en werken, zoals zonnepanelen en infraroodverwarming. β€œMaar ook kleine maatregelen, zoals radiatorfolie, kunnen daar worden bekeken. Al met kleine stappen, zoals het aanbrengen van isolatie of door het beter gebruiken van de verwarming, kan op het energieverbruik worden bespaard”, aldus wethouder Erik Bekkering.

Op donderdag 9 juni staat de showroom eerst in Egmond aan Zee tussen 9:00 uur en 13:30 uur. Op zaterdag 11 juni is de showroom op het Plein in Bergen te bezoeken tot 15:00 uur. De laatste optie is langskomen op woensdag 22 juni in Heiloo, waar de showroom bij winkelcentrum ’t Loo op de weekmarkt staat.

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Bergen. Inwoners kunnen hier terecht voor gratis en onafhankelijk advies over het energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij maken van hun woning. Het Duurzaam Bouwloket heeft ook informatie in huis over de mogelijkheid van subsidie en financiering.

Wie niet in de gelegenheid is om naar de mobiele showroom te gaan, kan telefonisch of per mail vragen stellen. Het Duurzaam Bouwloket is bereikbaar via telefoonnummer 072-743 39 56 en per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It