Mentor-coach Frank Jonker komt op donderdag 16 juni naar de bibliotheek in Bergen voor eenย  workshop waarin hij vertelt hoe mensen hun vitaliteit, vertrouwen en veerkracht kunnen hervinden. Hij schreef hierover in 2021 het boek โ€˜Veerkracht als leerkrachtโ€™. Daarvoor onderzocht hij het geheim achter veerkracht.

Jonker is al 25 jaar Mentor-Coach en begeleidt mensen in het vergroten van hun veerkracht. Volgens Frank ontstaat veerkracht niet vanzelf. In deze workshop vertelt hij zijn eigen verhaal en geeft veel voorbeelden uit de praktijk. Hij daagt zijn publiek uit om manieren te ontdekken om hun veerkracht een boost te geven en stress beter te hanteren. De workshop is bedoeld om kennis en vaardigheden te vergroten. Ook beantwoordt Frank individuele vragen die kunnen bijdragen aan passende oplossingen die je in de praktijk kunt toepassen.

De workshop is gratis toegankelijk en start om 19:30 uur.ย  Vooraf aanmelden is gewenst voor de workshop op donderdag 16 juni in de bibliotheek in Bergen (Dreef 1). Dat kan via de website of de klantenservice in de bibliotheek of telefonisch via 072 โ€“ 515 66 44.

Meer informatie over Frank Jonker op zijn website.
Pin It