De jeugdhulp in regio Noord-Kennemerland blijft minimaal tot augustus onder verscherpt toezicht van de rijksoverheid. Er is verbetering sinds de invoering, maar een groot obstakel is de krapte op de arbeidsmarkt. Ook de andere acht jeugdhulpregio's in de provincie stonden onder curatele en blijven dit tot augustus.

De Inspectie Gezondheid & Jeugd en Inspectie Justitie & Veiligheid plaatsten de negen jeugdhulpregio's in juli 2021 onder curatele omdat de hulpverlening dikwijls te traag opstart. Hulpvragers behoren binnen vijf dagen aan een jeugdbeschermer gekoppeld te worden, binnen zes weken een plan van aanpak te hebben en binnen drie maanden passende hulp. Vooral dat laatste lukte met regelmaat niet. Ook is er te weinig regionaal overzicht voor accurate wachtlijsten.

Aan alle tekortkomingen wordt gewerkt, constateerden de inspecteurs bij de meest recente controle, maar er is nog een weg te gaan. Tot augustus houdt het Rijk maandelijks inspectie.
Pin It
Bekeken: 2458x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/