Sanne Koopman uit Egmond aan den Hoef speelt volgend seizoen voor Feyenoord Vrouwen 1. De 19-jarige voetbalster komt na de zomerstop over van VV Alkmaar en tekent in De Kuip een contract voor een jaar.

"Met de komst van Sanne halen we een speelster in huis die ondanks haar jonge leeftijd al drie seizoenen op het hoogste niveau van Nederland speelt", zegt Manon Melis, coördinator vrouwenvoetbal van Feyenoord. "Mede door de vele doelpunten die ze dit seizoen wist te maken heeft ze zich bij veel clubs in de kijker gespeeld. We zijn dan ook zeer blij dat haar keuze uiteindelijk op Feyenoord Vrouwen 1 is gevallen."

Koopmans is trots op het feit dat ze nu speelster van Feyenoord Vrouwen 1 is. "Voor mij is dit een hele mooie nieuwe stap in mijn voetbalcarrière. Ik kan niet wachten om hier te beginnen en kijk al erg uit naar de start van het nieuwe seizoen. Ik ben een speelster met veel diepgang in haar spel die graag voor het doel komt. Ook maak ik graag doelpunten."

Via de jeugd van VV Egmondia en Telstar kwam Koopman in 2018 terecht bij VV Alkmaar. In Alkmaar maakte de Egmondse al op 15-jarige leeftijd haar officiële debuut in de Eredivisie Vrouwen. Het afgelopen seizoen kende Koopman met 10 doelpunten een uitstekend seizoen en werd ze bij haar club bovendien uitgeroepen tot Speelster van het Jaar.
Pin It
Bekeken: 2941x
https://ee.itk.ac.id/data/