Sinds januari houdt Filmhuis Schoorl een filmcafé met een verrassingsfilm op de derde woensdag van de maand, in een gezellige ambiance van tafels en gemakkelijke stoelen waar een drankje tijdens de pauze wordt geserveerd aan ieders tafeltje. Komende woensdag om 14:30 uur is het weer zover in De Blinkerd.

Filmhuis Schoorl wil niet verklappen welke film er dan vertoond wordt. Daarvoor moeten bezoekers eerst de website van Filmhuis Schoorl bezoeken. Wel wordt een mooie en gezellige filmmiddag beloofd met een ontroerende en tevens komische film. Het filmcafé is geschikt om met vrienden af te spreken of nieuwe vrienden te ontmoeten.

Tickets voor de voorstelling kosten vijf euro. Plaatsen kunnen gereserveerd worden op filmhuisschoorl.nl. Tickets worden ook nog verkocht aan de kassa voor de voorstelling (alleen PIN).
Pin It
Bekeken: 1389x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/