Zaterdag werd een nieuw naambord van Tafeltennisvereniging Duintreffers in Schoorl feestelijk onthuld. Kunstenaar én lid Rob Komen heeft dit bord ontworpen en gemaakt. Na deze onthulling begon het Jan Romeintoernooi waar de leden het tegen elkaar opnamen.

Duintreffers is de enige tafeltennisvereniging in de gemeente. De vereniging is in 1963 opgericht door Jan Delis en heeft op meerdere plaatsen in Schoorl gezeten. Vanaf 1994 heeft Duintreffers haar eigen clubgebouw aan de Nieuwedam 5, waar de leden met plezier komen om te sporten of voor de gezelligheid in de kantine.

Aspirant-leden, zowel jeugd als senioren, mogen vier keer gratis een training bijwonen op dinsdagavond onder deskundige leiding van trainer Peter. Voor een batje zorgt de club. Meer info op de website van de Duintreffers.
Pin It
Bekeken: 1673x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/