Ondanks de uitspraak van de Raad van State wil de gemeente Heiloo toch proberen de plannen voor de herinrichting van de Vennewatersweg te 'repareren'.

De Raad van State vind dat het plan niet door mag gaan omdat er onvoldoende gekeken is naar de gevolgen voor de omgeving en het milieu. Met die uitspraak in het achterhoofd zal een aangepast plan worden gemaakt en dat wordt opnieuw voorgelegd aan de gemeenteraad.

De uitspraak van de Raad van State is een flinke tegenvaller voor Heiloo. De werkzaamheden waren al uitgesteld omdat de uitspraak sowieso te laat zou komen om deze zomer nog te kunnen starten.
Pin It
Bekeken: 1119x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/