De KNRM in Egmond moest donderdagochtend uitrukken voor een medisch noodgeval op de Noordzee. Rond 6:30 uur werden de bemanningsleden van de reddingboot Adriaan Hendrik opgeroepen door de Kustwacht om te assisteren bij de hulpverlening op de sleepboot Fairplay 27. Het schip lag op dat moment samen met het kraanschip Gulliver nabij het Q4A platform, circa twintig kilometer voor de kust van Petten.

Een bemanningslid moest bij het noodgeval zelfs gereanimeerd worden. De Kustwacht stuurde ook een kustwachthelikopter van Noordzee Helikopters Vlaanderen met een arts aan boord, die vanaf vliegveld De Kooy als eerste arriveerde. 45 minuten later konden ook twee opstappers van de Adriaan Hendrik de arts bijstaan.

Samen hebben de hulpverleners de patiënt gestabiliseerd en gereed gemaakt voor het vervoer per helikopter naar het Noordwest Ziekenhuis in Alkmaar. Rond 9:30 uur was de Adriaan Hendrik weer terug in Egmond.


Pin It
Bekeken: 1825x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/