De politie heeft tien tips gekregen over Peter Langenberg, die mogelijk opheldering bieden over zijn dood. Het lichaam van de 56-jarige Alkmaarder werd afgelopen zondag gevonden in de duinen tussen Egmond en Bergen. Volgens de politie is hij door een misdrijf om het leven gekomen. Opsporing Verzocht besteedde dinsdag aandacht aan de dood van Langenberg.

Het lichaam van Langenberg werd op Paaszondag rond 15:30 uur ontbloot gevonden in de buurt van een 'mannenontmoetingsplek' in de duinen. Ook zijn telefoon, tas en kniebrace waren weg. Het mobieltje is inmiddels terecht. Deze was als gevonden voorwerp afgegeven bij een plaatselijke boekhandel.

Tijdens de tv-uitzending werden de laatste beelden getoond van Peter Langenberg. Deze kwamen vanuit de lijnbus waarmee hij zondagochtend naar Egmond aan Zee ging. Informatie over de doodsoorzaak, precieze vindlaats en wie hem heeft gevonden, geeft de politie nog niet prijs. "Dat is daderinformatie".

"We zijn heel blij met de tips", laat een politiewoordvoerder mediapartner NH Nieuws weten. "We hopen dat iedereen die iets weet en zich nog niet gemeld heeft, dat alsnog wil doen". Alle tips worden door de recherche meegenomen in het onderzoek. De politie riep de vinders van de telefoon op zich te melden. Voor zo ver bekend is dat nog niet gebeurd.
Pin It
Bekeken: 5406x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/