Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan het onderzoek naar de de dode man die zondagmiddag in het duingebied bij Egmond aan Zee werd gevonden.
Maandag werd duidelijk dat het stoffelijk overschot van een 56-jarige Alkmaarder is, die vermoedelijk slachtoffer van een misdrijf is. De politie riep eerder al mensen op die iets gezien hebben afgelopen zondag in het duingebied tussen Egmond en Bergen zich te melden. In Opsporing Verzocht komen doorgaans meer details aan de orde en specifieke vragen aan het publiek.

Het lichaam werd zondagmiddag gevonden door een duinbezoeker in de Wimmenummerduinen, tussen Egmond en Bergen. Dat stuk natuur behoort tot het Noord-Hollands Duinreservaat van waterleidingbedrijf PWN. Het is een populair wandelgebied. Aanvankelijk rukte de Reddingsbrigade van Egmond en de ambulance uit omdat er mogelijk gereanimeerd moest worden. Ter plekke waren de omstandigheden anders en werd de politie op de zaak gezet. Die zette meteen een groot rechercheteam op de zaak.

Het programma Opsporing Verzocht is te zien op NPO1 en begint om 20:36 uur.
Pin It
Bekeken: 2261x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/