Het thema van de Boekenweek is dit keer Eerste Liefde. De week vindt plaats van 9 tot en met 18 april. Ook in bibliotheken in de regio worden evenementen georganiseerd rondom het thema.

Een eerste liefde overspoelt je met gevoelens en verlangens die je nog niet kent. Bij de tekensessie van Kees Oosterbaan zet je deze gevoelens om in beeld. De tekensessie staat op dinsdag 12 april gepland in bibliotheek Alkmaar Centrum en start om 10:00 uur. Deelname is gratis.

Woensdagavond 13 april geeft Martijn Pieterse een lezing in de bibliotheek in Heerhugowaard. De liefde is door de tijd heen voor veel kunstenaars een inspiratie voor het maken van kunst geweest. Martijn Pieters vertelt hierover tijdens zijn lezing. De aanvang is om 20:00 uur. De toegang is 7,50 euro, voor leden van de bibliotheek 5,00 euro.

Suzanne Voets en Simon Mulder nemen je tijdens de Boekenweek mee aan de hand van hun eigen boeken en van hun favoriete gedichten en verhalen langs het veranderende sociale en culturele landschap van Nederland in de negentiende eeuw. Op donderdag 14 april in de bibliotheek in Bergen, aanvang 19:30 uur. De toegang voor de lezing van Suzanne en Simon is 7,50 euro.
Bibliotheekleden betalen 5,00 euro.

Reserveren voor Boekenweekactiviteiten kan via de website van de bibliotheek of bij de klantenservice in één van de vestigingen.
Pin It
Bekeken: 2965x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/