Een bestuurder van een brommer en een fietser kwamen woensdagochtend hard met elkaar in botsing op de kruising Koninginneweg-Emmalaan in Bergen. Het ongeval gebeurde op het fietspad, dat parallel loopt aan de rijbaan van de Koninginneweg.

Volgens getuigen kwam de brommer met hoge snelheid aanrijden over de Koninginneweg vanuit de richting Schoorl. Hij wilde bij de Emmalaan rechtsaf slaan. Daarbij zag hij de fietser over het hoofd, die over het fietspad naderde uit de richting van Schoorl.

Beide bestuurders kwamen hierbij hard ten val en bleven enige tijd liggen. Er hoefde geen ambulance te komen, maar beide slachtoffers gingen wel voor onderzoek naar het ziekenhuis. Gezien de getuigenverklaringen is de brommer voor technisch onderzoek meegenomen naar het politiebureau.


Pin It
Bekeken: 3012x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/