Het kabinet heeft woensdag vrijwel alle coronamaatregelen geschrapt, maar de Noordwest Ziekenhuisgroep en andere ziekenhuizen in de regio doen nog steeds niet mee aan de versoepelingen. Dit is met name om kwetsbare patiënten te beschermen, maar ook het personeel. Het bestuur wil hen behoeden van ziekte of zwaardere werkroosters door ziekteverzuim.

Binnen de vestigingen van NWZ blijft het dan ook verplicht een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Mensen met een afspraak dienen, tenzij dit niet mogelijk is, alleen te komen. Ook is het verzoek om niet te vroeg te komen. Ziekenbezoek blijft beperkt tot twee momenten per dag, met telkens hooguit één bezoeker die hooguit 30 minuten blijft.

Daarnaast wordt verzocht om hygiënische voorzorgsmaatregelen te blijven nemen zoals handen goed wassen, hoesten/niezen in de mouw en het niet schudden van handen. Meer op nwz.nl.
Pin It
Bekeken: 4408x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/