Onder leiding van brandweerman Roeland hebben medewerkers en brandweervrijwilligers van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord de afgelopen twee weken hard gewerkt om bij alle kazernes spullen te verzamelen die Oekraïense collega's enorm hard nodig hebben tijdens de oorlog.

Roeland heeft vanuit het verleden al ervaring met het verzamelen van (hulp)goederen voor vluchtelingen in het buitenland. Met zijn ervaring kreeg hij de hele operatie snel op poten. Alle hulpgoederen zijn verzameld in Hoorn en op woensdag per vrachtwagen naar een centraal distributiecentrum in Nederland gebracht. Vanaf daar wordt alles vervoerd via Polen naar Oekraïne.

In totaal heeft de Veiligheidsregio 170 bluspakken, 66 brandweerhelmen, 99 brandblussers, 26 EHBO-dozen en verder nog (kinder)kleding, slaap- en hygiënespullen verstuurd. (foto: VRNHN)
Pin It
Bekeken: 2900x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/