In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseren Streekstad Centraal en NH Nieuws morgen een verkiezingsdebat in het bezoekerscentrum in Schoorl. Het begint om 15:00 uur en duurt tot maximaal 17:00 uur. Het debat is live te volgen op TV en via YouTube.

Alle partijen op de Bergense kieslijst zijn tijdens het verkiezingsdebat vertegenwoordigd. Zij gaan met elkaar het gesprek aan over belangrijke actuele onderwerpen als wonen, bereikbaarheid, milieu en vluchtelingen.

Ook inwoners vertellen morgen over onderwerpen die zij belangrijk vinden. Zij lichten tijdens het debat toe wat de toekomstige gemeenteraad in Bergen volgens hen moet veranderen en op de agenda moet zetten. Hierover gaan zij met politici in gesprek.

Mensen met een Ziggo-aansluiting kunnen het debat volgen via kanaal 42. Op YouTube is het debat te bekijken via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=5TCYgqQtwcs
Pin It
Bekeken: 2276x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/