Veel grond van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) is bewust of onbewust in gebruik door inwoners en bedrijven, zonder dat daar afspraken over zijn gemaakt. Het bestuur heeft besloten om dit ongeoorloofd gebruik van dit zogenoemde 'snippergroen' aan te pakken. Gebruikers krijgen vanaf 1 januari 2023 de gelegenheid om de grond te huren of te kopen tegen een marktconforme prijs. Gebruikers zullen worden benaderd.

HHNK bezit van oudsher veel grond in Noord-Holland Noord. In de loop der jaren is veel daarvan in gebruik genomen door derden, zonder er afspraken over te maken. In 2018 heeft het waterschap een pilot uitgevoerd en het eigendom overgedragen van circa 100 stukken grond die het niet nodig heeft voor de zorg voor de waterkeringen en wegen, de waterkwantiteit of de waterkwaliteit. In de meeste gevallen is de grond verkocht.

Meer informatie is te vinden op hhnk.nl.
Pin It
Bekeken: 5036x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/