Woningcorporatie Kennemer Wonen gaat 23 sociale huurwoningen bouwen op het terrein van het voormalige Caravan- en Bungalowpark Duinzicht aan de Westerweg in Heiloo. Het gaat om appartementen met twee en drie kamers. RTS Vastgoed uit Heerhugowaard gaat op hetzelfde terrein een seniorenhofje bouwen met zeventien huurwoningen in het middensegment. Daarnaast kunnen er twaalf twee-onder-een-kapwoningen en vier vrijstaande woningen worden gekocht.

De intentieovereenkomsten voor dit project zijn vorige maand allemaal getekend, waaronder met woningcorporatie Kennemer Wonen. Directeur-bestuurder Krista Walter van Kennemer Wonen is enthousiast: “In de huidige tijd met een groot tekort aan woningen, ben ik blij dat in de gemeente Heiloo 23 betaalbare huurwoningen worden gebouwd waar zo dringend behoefte aan is. De 23 huurappartementen hebben een uiterst duurzaam karakter. Zo houden we de woonlasten betaalbaar voor huurders en zijn we goed bezig voor het milieu.”

Sinds 2019 is namens de eigenaren door WoonGraag BV aan het plan gewerkt. Het is de bedoeling dat eind maart de voorbereidingen starten voor een ontwerpbestemmingsplan. Omwonenden zijn vorige week bijgepraat over dit plan.

Wie digitaal op de hoogte gehouden wil worden van de voortgang van het project kan hiervoor een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook staat meer info op de website van WoonGraag.
Pin It
Bekeken: 2619x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/