Deze week zijn onder aanvoering van burgemeester Lars Voskuil vier oranje tulpenharten geplant in de gemeente Bergen. Naar verwachting staan ze volgende maand in bloei. De eerste tulpenbollen werden maandag geplant bij het Witte Kerkje in Groet en naast de Hervormde Kerk in Schoorl. Dinsdag volgde een perkje in het Oranjepark langs de Oranjelaan in Bergen en een mooie plek in Egmond aan den Hoef op de hoek van de Herenweg en de Oude Egmonderstraatweg.

Tijdens zijn nieuwjaarsboodschap vroeg burgemeester Voskuil aan de inwoners om suggesties voor goede plekken voor de drie bloemenharten. Daarop kwamen zoveel goede voorstellen dat er uiteindelijk vier plekken geschikt werden gevonden. De voorjaarspracht moet mensen weer een hart onder de riem steken na een moeilijke coronaperiode. "Nu zijn we gelukkig wel in de gelukkige omstandigheid dat de meeste coronamaatregelen achter ons liggen. Maar aan de kant zijn er nu andere zorgen in de wereld, en dan met name de situatie in de Oekraine. Je ziet dat veel inwoners van onze gemeente het daar moeilijk mee hebben. We hopen dan ook dat voor deze mensen de tulpenharten een vorm van steun bieden", sprak burgemeester Voskuil bij het planten aan de Oranjelaan.
Pin It
Bekeken: 1848x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/