De eerste live-optredens zijn weer geboekt voor een optreden op het podium van café De Taverne in Bergen. De band Makelove staat te popelen om op zondagmiddag 27 maart de sterren van de hemel te spelen. Dit viertal zorgt voor een pure Rock ‘n’ Roll machine met vuige gitaren en harde grooves. De meeste bandleden van Makelove hebben naam gemaakt met de Stones Sessions, een vermaarde Stones Tribute band die vlak voor de Corona--uitbraak een legendarisch concert hebben gegeven in de Taverne.

Live bestaat Makelove uit Nienke Overmars (drums), Hubert Eggen (gitaar), Henk Wesselink (gitaar) en Rene Geelhoed (multi/vocals). Het optreden begint op 27 maart om 15:00 uur. De toegang kost vijf euro aan de deur. Café De Taverne is te vinden aan de Karel de Grotelaan 1 in Bergen.
Pin It
Bekeken: 1567x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/