Morgen worden vrijwel alle coronamaatregelen door het kabinet geschrapt, maar de Noordwest Ziekenhuisgroep houdt vast aan de maatregelen die op dit moment in de vestigingen gelden. Ook andere ziekenhuizen in de regio wachten nog met versoepelingen.

"In Noordwest komen veel kwetsbare patiënten die we zoveel mogelijk tegen besmetting willen beschermen", legt de afdeling communicatie uit. "Daarnaast is de Omikron-variant ook een behoorlijk risico voor ons personeel. Bij besmettingen neemt het verzuim toe en dit heeft uiteindelijk ook gevolgen voor het aantal behandelingen en operaties dat we kunnen uitvoeren."

Een en ander betekent onder andere dat in de NWZ-vestigingen de 1,5 meter en de maskerplicht van kracht blijven, evenals de aanmeldplicht voor ziekenbezoek. Patiënten hebben twee bezoekmomenten per dag, waarbij telkens één persoon welkom is voor hooguit 30 minuten. Voor een volledig overzicht, kijk op nwz.nl/Nieuws-NWZ/.
Pin It
Bekeken: 4469x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/