Begin van de maand is een hondje overleden na een bezoek aan de Zuiderneg in Heiloo. Vermoedelijk komt het doordat hij witte korrels had gegeten die in het recreatiegebied lagen. Meerdere honden werden ziek en op meerdere plekken in de Heilooër gebieden zijn de korrels gevonden. Waarschijnlijk ging het om rattengif, maar onderzoek wijst uit dat dit niet het geval is.

Wat de witte korrels dan wel zijn is nog niet duidelijk, laat de politiewoordvoering aan het NHD weten. Dat wordt nog onderzocht. Het is ook nog niet zeker dat de korrels ervoor zorgden dat de honden ziek werden, maar de politie zou dat wel toevallig vinden.

Zaterdag 5 februari maakten hondje Joey en zijn baasje een wandeling door de Zuiderneg. De 10-jarige Jack Russel werd braakte 's middags zijn eten uit, maar dat vond de eigenaar niet alarmerend want Joey is een druktemaker. Daarna ging het echter hard achteruit en uiteindelijk overleed hij.  In december 2019 sloegen hondenbaasjes ook alarm. Zeker één hond werd destijds slachtoffer, mogelijk twee.
Pin It
Bekeken: 4893x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/