De fracties van Heiloo-2000 en de PvdA willen een snellere aanleg van de sport- en chillplek voor jongeren aan de Vennewatersweg in Heiloo. In maart moet er een plan komen voor de skatebaan. De rest kan dan wel later volgen. De fractie van de VVD heeft zich inmiddels bij het voorstel aangesloten.

Het project om een sport- en chillplek aan te leggen bij Sporthal Het Vennewater ligt al een tijd stil. Op de beoogde locatie tussen de badmintonhal en de sporthal moet eerst een jaar lang flora- en faunaonderzoek worden gedaan. Dat is daardoor pas begin 2023 afgerond. De jongeren van Heiloo kunnen zo lang niet wachten, vinden deze drie fracties in de gemeenteraad van Heiloo. Daarom moet de aanleg niet langer afhangen van de bouw van de tweede sporthal bij Het Vennewater.

De skatebaan is bedacht voor de deur van sporthal Het Vennewater, en anders naast de plek waar nu de papiercontainers staan. Die twee locaties zijn voorgedragen door Jongerenwerk Heiloo. Zij zijn nauw betrokken bij het initiatief voor The Spot.
Pin It
Bekeken: 2025x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/