Restaurant Nieuw Westert in Egmond-Binnen wordt opgewaardeerd tot officiële huwelijkslocatie. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders deze week besloten. De nieuwe status gaat op 1 maart in.

Trouwen kon op aanvraag al bijna overal in de gemeente Bergen en bij Nieuw Westert, maar dan moest er per bruiloft een aanvraagformulier worden ingediend bij de gemeente. Dat is niet langer nodig.

Volgens wethouder Erik Bekkering van Dienstverlening breidt de gemeente Bergen hiermee de service uit. "We vinden het belangrijk dat mensen bijna overal waar ze maar willen in de gemeente Bergen kunnen trouwen. Met Nieuw Westert hebben we nu in de gemeente van Camperduin tot Egmond-Binnen een breed palet van fraaie en gastvrije trouwlocaties. De verloofde stelletjes die daarbij kiezen voor een van de trouwlocaties die officieel zijn aangewezen door de gemeente, hoeven voortaan minder formaliteiten te verrichten en kunnen zich met leukere zaken bezighouden bij de voorbereiding van hun trouwdag", zo laat de wethouder  in een toelichting weten aan Duinstreek Centraal.
Pin It
Bekeken: 1680x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/