Het voormalige wijkcentrum op het Tuin- en Oostdorpterrein in Bergen staat op het punt gesloopt te worden. De huurders en gebruikers hebben het gebouw ontruimd. Het gebouw is medio januari leeg opgeleverd. Op het terrein komen 20 sociale huurwoningen van Kennemer Wonen en een nieuw wijkcentrum. Het gaat om het gebied tussen de Kogendijk, Jaap Weijandweg en de Achterweg.

Na de sloop van het verouderde T&O-wijkgebouw wordt de grond bouwrijp gemaakt. Deze voorbereidende werkzaamheden duren tot en met eind maart. Dat betekent onder andere het slopen van het gebouw, slopen van de skatebaan en verhardingen, kappen van bomen en verwijderen van de begroeiing. Kennemer Wonen, verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de woningen en het nieuwe wijkcentrum, start daarna met de bouw.
Pin It
Bekeken: 1589x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/