De podcast Cultuurbuur gaat over voorbijgangers en passanten. Ingrid Koens gaat wekelijks in gesprek met kunstenaars, dichters, gedreven mensen met een verhaal en met talent om de hoek.

In deze aflevering gaat Ingrid in gesprek met Lidori ten Have, zij kreeg onderwijs aan drie scholen. Haar basis jaren op de basisschool volgde zij in  frankrijk, de middelbare school in Engeland en daarna de Europese school in Bergen(NH/Nederland) . Nu studeert ze aan de Universiteit van Amsterdam Taal en communicatie. Haar kunst is nog “under construction” en dat maakt het zo leuk om deze jonge kunstenaar te volgen op bijvoorbeeld instagram. Kijk op www.instagram.com/Lidori.is.art.

Cultuurbuur is een podcast van Ingrid Koens en Streekstad Centraal, is iedere dinsdag tussen 19:00 en 19:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen.

Pin It
Bekeken: 3651x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/