In Aagtdorp heeft een groot deel van de woningen van de inwoners en recreatiewoningen op de vakantieparken woensdag opnieuw last gehad van een stroomstoring. Het dieselaggregaat dat sinds dinsdagnacht de stroomvoorziening voor zijn rekening neemt na de brand in een transformatorhuisje op het Landal vakantiepark Berger Duinen, was stilgevallen. De storing was woensdagmiddag rond 16:00 uur verholpen.

Dinsdagavond woedde op het Landal vakantiepark Berger Duinen aan de Gerbrandtslaan in Schoorl een brand in een transformatorhuisje. De brand ging gepaard met grote vlammen en de nodige explosies. De brandweer wist de brand in het verdeelstation te blussen nadat Liander de stroom ter plekke had afgeschakeld. Honderden woningen zaten een uur tot drie uur zonder stroom. In totaal ging het om 767 getroffen adressen in het postcodegebied 1817, 1862 en 1871. De nieuwe storing trof een kleiner gebied. Het gaat vooral om de vakantieparken bij Aagtdorp en een aantal omliggende straten. Volgens Liander zijn bij de tweede storing minder dan 50 adressen getroffen.

Monteurs van Liander waren woensdagmiddag urenlang bezig de stroomvoorziening via het dieselaggregaat weer te herstellen.
Pin It
Bekeken: 1838x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/