Zorgboerderij De Noorderhoeve is per 1 januari ondergebracht bij de Raphaëlstichting. Sinds vorig jaar bestonden de beide stichtingsbesturen al uit dezelfde mensen. Per 1 januari is ook de juridische fusie van beide stichtingen een feit. Beide zorginstellingen zijn op antroposofische leest gestoeld en liggen vlak bij elkaar. Daardoor was het samenwerken al gemakkelijk. "De samenwerking bevalt dusdanig goed dat De Noorderhoeve en de Raphaëlstichting zich voor de toekomst met elkaar willen verbinden. Voor een duurzamere toekomst, voor zowel de cliënten als voor de bedrijfsvoering van de organisatie", zo stelt De Noorderhoeve in een persbericht.

De Raphaëlstichting staat bekend om de zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en is daarnaast actief in de poliklinische psychiatrie en verpleeghuiszorg op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland. De Noorderhoeve is vooral een agrarisch leerwerkbedrijf. De Raphaëlstichting vindt dat 'een mooie aanvulling in het palet van diensten'. Joost Heerschop, directeur Noorderhoeve vindt de fusie 'een mooie bekroning voor deze samenwerking'. (foto: Annelijn Steenbruggen)
Pin It
Bekeken: 1710x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/