Het Noordwest Ziekenhuis in Alkmaar heeft Oudejaarsnacht geen vuurwerkslachtoffers hoeven te behandelen. Wel zijn in Alkmaar negen mensen behandeld voor alcoholvergiftiging, waarvan 1 minderjarige. Volgens woordvoerder Rinske de Wit is de jaarwisseling in Noordwest redelijk rustig verlopen: "Op de locaties in Alkmaar en Den Helder was het niet bijzonder druk. In Alkmaar was het te vergelijken met een reguliere zaterdagavond in deze tijd, in Den Helder was het naar verhouding iets drukker, maar goed te doen".

Het vuurwerkverbod was bedoeld om de eerste hulp van ziekenhuizen te ontlasten, waar al een zware wissel wordt getrokken op de zorg door de corona-pandemie. Desondanks was in de hele regio van vuurwerk te genieten.

In Den Helder moest men wel in actie komen voor een vuurwerkslachtoffer. Daar werd een jongere binnengebracht die getroffen was door een metalen deksel tijdens het carbidschieten. Daar werden ook twee mensen behandeld voor alcoholvergiftiging. Een van de twee was een minderjarige.

Er liggen op dit moment 25 personen met COVID-19 in het Alkmaarse ziekenhuis, waarvan 7 op de IC en 18 op de verpleegafdelingen.
Pin It
Bekeken: 2809x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/