Gemeente Bergen organiseert woensdag 12 januari een interactieve online bijeenkomst over de herontwikkeling van het centrum van Schoorl. De gemeente doet onderzoek voor een stedenbouwkundige visie voor het centrumgebied tussen het oude politiebureau en de Laanweg en wil hier graag met betrokkenen over van gedachten wisselen.

Tijdens de bijeenkomst laat de gemeente verschillende 'kansenkaarten' voor het centrum om discussie over te voeren. Met de inzichten wordt vervolgens verder gewerkt aan de vorming van de stedenbouwkundige visie.

De online bijeenkomst begint om 19:30 uur en wordt gehouden via Microsoft Teams. Aanmelden kan via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van 'Online bijeenkomst kansen Schoorl Centrum'. Na aanmelding wordt een link gestuurd. (foto: Google)
Pin It
Bekeken: 1796x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/