Hospice Egmond gaat het nieuwe jaar 2022 werken met 24 uurs professionele verpleegkundige zorg in huis. Daardoor kan aan toekomstige gasten en hun naasten, maar ook alle vrijwilligers, huisartsen en specialisten betere service worden geboden.

Eerder bleek het rondmaken van professionele nachtzorg een struikelblok. Voor de coördinatoren was het door de enorme druk op de zorgverleners in het algemeen steeds moeilijker de nachtzorg rond te krijgen. Bovendien groeide de druk door veel aanvragen van buiten Egmond. Daarvoor werd steeds meer begeleiding gevraagd van huisartsen en thuiszorgteams uit Egmond. Dat bleek in de praktijk niet haalbaar. bedden bleven daardoor langer leeg, terwijl er juist van o.a. andere hospices in de ruime omgeving een groeiende vraag naar extra bedden was.

Het bestuur is nu overeengekomen met Evean dat deze zorgorganisatie 24 uur per dag de verpleegkundige zorg levert. Daarvoor wordt nu eerst een speciaal hospice-team samengesteld. "Het blijft gaan om het karakter van een ‘bijna-thuis-huis’ waar de huiselijke sfeer, opvang en begeleiding hoog in het vaandel staat. De vrijwilligers houden hun rol, want zonder hen zou Hospice Egmond niet het mooie, rustige en gastvrije huis kunnen blijven dat het nu is", zo stelt het bestuur. "Maar de vaste professionele steun in de rug wordt verheugd tegemoet gezien". Ook de huisartsen staan volgens het hospice positief tegenover deze ontwikkeling.
Pin It
Bekeken: 1966x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/