De politie is nog op zoek naar de man die op zondag 12 december een vrouw achtervolgde en belaagde in Bergen. De politie komt graag in contact met de vrouw met kind die zich om de vrouw bekommerde op de Boslaan, en eventuele andere getuigen in de omgeving van het Plein en de Guurtjeslaan.

De vrouw stapte rond 17:35 uur uit de bus op het Plein en wandelde via de Breelaan richting de Guurtjeslaan. Een onbekende man liep achter haar aan en probeerde een gesprek aan te knopen toen ze de Guurtjeslaan op liep. Vlak voor de rotonde belaagde hij de vrouw en greep haar vast. De vrouw wist zich los te trekken en rende hard weg de Boslaan op. Het was inmiddels rond 17:45 uur. Op de Boslaan stond een vrouw met een kind, die zich om het slachtoffer bekommerde.

De belager is een lichtgetinte man van 25 tot 35 jaar oud en rond 1,70m lang. Hij is tenger met smalle schouders en dunne benen, heeft halflang golvend donker haar en was ongeschoren. Hij droeg een spijkerbroek en een donkere jas.

Wie meer kan vertellen wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844, een tipformulier of anoniem via 0800-7000. Het zaaknummer is 2021257603.
Pin It
Bekeken: 2279x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/