Zondag 2 januari begint het jaar in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee met swingende jazzmuziek. De vier muzikanten van Jazzkwartet Ruby beloven mooie ballads en een Latin-sound.

Pianiste Ruby Lemm is de drijvende kracht van het kwartet. Haar passie voor klassieke muziek veranderde in de loop der tijd in liefde voor de jazzmuziek. Jazzgitarist John Ligtenberg is een groot liefhebber van Afrikaanse ritmes. Dick Visser begon ooit met klassiek gitaar maar ging in de loop der tijd contrabas spelen. Ab Helsloot speelt al vele jaren slagwerk met een passie voor swing en Latin. De musici van dit kwartet spelen ook nog in diverse andere formaties en leerden elkaar kennen tijdens jazzworkshops en jamsessies.

Er is een optreden om 13:30 uur en de volgende om 15:30 uur. In totaal kunnen per concert 42 bezoekers worden toegelaten om de 1,5 meterregel te kunnen handhaven. Bij binnenkomst wordt op test of vaccinatie gecontroleerd. Kaarten kosten 10 euro. Reservering is noodzakelijk. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Eventueel kunt u bellen met 06 5058 4308.
Pin It
Bekeken: 1736x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/