Duinstreek Kamermuziek organiseert op Tweede Kerstdag kleine troostconcerten in de Ruïnekerk. Mike Fentross en Pauline van Laarhoven treden samen op in tijden van coronabeperkingen. Het gaat om twee kleine en korte concerten. De eerste begint op 26 december om 13:30 en de tweede om 15:30 uur. De twee spelen met snaarinstrumenten nummers over het afscheid en het weerzien in de liefde. Deze emotie is van alle tijden en alle culturen: Italiaanse, Spaanse, Engelse en Franse muziek uit de 16de, 17de en 18de eeuw, uit de tijd van de renaissance en de barok.

De entree is vijftien euro. Abonnementhouders hebben voorrang. Reserveren kan via de website van Duinstreek Kamermuziek of via 06-50584308. Van iedere bezoeker wordt de QR-code of vaccinatiebewijs gecontroleerd bij de ingang van de Ruïnekerk.
Pin It
Bekeken: 1941x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/