Er komt rond oud en nieuw opnieuw cameratoezicht op het Pompplein in Egmond aan Zee. Dat heeft burgemeester Lars Voskuil van de gemeente Bergen woensdag aangekondigd in een officiële bekendmaking. De camera's staan er van 29 december tot en met 1 januari.

Voskuil ziet de camera als een van de noodzakelijke maatregelen om in Egmond aan Zee de openbare orde en veiligheid te handhaven rond de jaarwisseling. Als motivatie verwijst de burgemeester naar eerdere jaarwisselingen. Toen deden zich daar ernstige ongeregeldheden voor. Daardoor werd de veiligheid van ondernemers, bewoners en bezoekers ernstig aangetast, zo stelt de burgemeester.

Vorig jaar werd er gelijktijdig cameratoezicht ingesteld bij het Roode Leeuwplein in Schoorl, mede gelet op het risico van natuurbranden daar. In Schoorl lijkt dit jaar geen camera te komen.
Pin It
Bekeken: 1865x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/