Het monumentale pand van Landgoed Het Hof opent in het weekend voor wandelaars en passanten. Eigenaar Blooming serveert op vrijdag, zaterdag en zondag koffie met gebak, seizoensgebonden lunch of borrels met bites. Blooming belooft een knetterend haardvuur en uitzicht op het bos. Het nieuwe aanbod zal verwelkomd worden door natuurliefhebbers die de bosrijke omgeving van het landgoed hebben uitgekozen voor een wandeling in het weekend.

Tot op heden werd het monumentale pand uit 1643 alleen als vergader- en evenementenlocatie gebruikt. Een beperkte groep zal het rijksmonument daardoor ook van binnen kennen. Het statige pand is altijd in ere gehouden en goed onderhouden. Het interieur is met de tijd meegegaan en stijlvol en modern ingericht. De bosrijke omgeving van buiten is doorgetrokken naar binnen door gebruik te maken van groene meubels, imposante planten en de muurkunst, welke speciaal is ontworpen door Edward van Vliet voor Het Hof.

Het bos op het landgoed is grotendeels vrij toegankelijk. De biologische Hoftuin of de monumentale ‘slangenmuur’ kan ook vrijelijk bezocht worden. De tuin wordt onderhouden samen met zorginstelling Scorlewald, die zich ontfermt over mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook de ‘slangenmuur’ is monumentaal en wordt veel door kunstenaars en fotografen vastgelegd. De groenten, fruit en kruiden uit de Hoftuin worden in de keuken verwerkt in de gerechten.

De openingstijden zijn vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Meer info op de website van blooming.
Pin It
Bekeken: 1970x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/