De Egmondse muziekverenging Lamoraal van Egmont organiseert op 4 juni 2022 een bijzondere muzikale avond voor het jong overleden oud-lid Siebe Wittebrood. De trombonist overleed op 11 juni 2018 op 29-jarige leeftijd aanΒ  kanker.

β€˜β€™Wat ooit een prachtig plan was, begint nu langzaam werkelijkheid te worden. Een eerbetoon voor onze dierbare muziekvriend Siebe Wittebrood. Een gebaar in de vorm van een compositie speciaal geschreven voor onze zeer gewaardeerde trombonist. Deze compositie, geschreven door componist Bert Appermont, zal in premiΓ¨re gaan tijdens een speciale avond; een Gala voor Siebe."

"Siebe was voor ons niet alleen een fantastische trombonist, maar ook een goede vriend, een jonge vader, echtgenoot, zoon en broer. Tijdens het concert waarbij wij Siebe in de spotlight zullen zetten, zal vooral zijn positieve instelling de boventoon voeren. Natuurlijk zullen we stilstaan bij zijn overlijden en de moeilijke periode van Siebe en zijn naasten. Maar vooral willen we het leven vieren, want dat is wat hij ons heeft meegegeven. Tijdens de avond zal muziek te horen zijn die past bij Siebe zijn leven, wat hij mooi vond en waarbij we herinneringen kunnen ophalen."

Het concert vindt plaats in hotel Zuiderduin om 20.00 uur. De kaartverkoop start zondag via lamoraalvanegmont.nl
Pin It