Huys Egmont in Egmond aan den Hoef heeft voor het cultureel cafΓ© op zaterdag 18 december archeoloog Nancy de Jong-Lambregts uitgenodigd. Zij is stads-archeologe in Alkmaar, maar doet ook voor de provincie Noord-Holland baanbrekend onderzoek, bijv. naar verdwenen kastelen. In Egmond-Binnen doet zij bodemonderzoek naar de oude abdij. Haar bevindingen staan in historisch tijdschrift De Geestgronden, maar halen dan ook regelmatig de landelijke kranten. Op zaterdag 18 december heeft ze een gesprek met de bezoekers over haar boeiende werk tijdens een koffietafelgesprek in Huys Egmont. Het is dus geen lezing.

Bij het Cultureel CafΓ© van Huys Egmont staat het gesprek tussen de gast en de bezoekers centraal. Het zijn interactieve bijeenkomsten. Meedoen is gratis, de koffie ook.

De bijeenkomst is 18 december om 10:30 uur in Huys Egmont, Slotweg 46-48 in Egmond aan den Hoef. Vanwege het kleinschalige karakter van deze bijeenkomsten is aanmelding vooraf nodig via de website.
Pin It
Bekeken: 2027x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/