Er zijn door de geldende coronaregels voorlopig geen filmvoorstellingen meer op vrijdagavond in De Blinkerd in Schoorl. De voorstelling Ballon was deze week al verplaatst naar de middag, en vanaf januari start Filmhuis Schoorl met een filmcafé op de derde woensdag van de maand om 14:30 uur. Een voorproefje van het filmcafé is komende woensdag in De Blinkerd.

Filmhuis Schoorl wil niet verklappen welke film er dan vertoond wordt. Daarvoor moeten bezoekers eerst de website van Filmhuis Schoorl bezoeken. Wel wordt een mooie en gezellige filmmiddag beloofd met een ontroerende en tevens komische film. Het filmcafé is geschikt om met vrienden af te spreken of nieuwe vrienden te ontmoeten.

Tickets voor de voorstelling kosten vijf euro. Plaatsen kunnen gereserveerd worden op filmhuisschoorl.nl. Tickets worden ook nog verkocht aan de kassa voor de voorstelling (alleen PIN).
Pin It
Bekeken: 1778x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/