De coronabeperkingen zijn ingrijpend, maar wandelen door de natuur kan natuurlijk gewoon. Zondag 12 december organiseert Jos Bos, gids bij het Instituut voor Natuureducatie, een wandeling door de Bergense duinen. Hij laat meewandelaars zien hoe de natuur zich heeft voorbereid op de winter. Niet alleen de flora, maar ook de fauna. Zoals de grote en kleine grazers in het gebied. Wie weet is te zien waar ze zich zoal schuil houden in deze periode.

Aanvang is om 10:15 uur op parkeerplaats Uilenvangersweg in Bergen en de aankomst bij de Schaapskooi is rond 12:00 uur. Deelname kost contact 2,50 euro, kinderen mogen gratis mee. Vooraf aanmelden is niet nodig. Wie geen duinkaart heeft voor het Noordhollands Duinreservaat, kan deze aanschaffen bij de kaartautomaat bij de parkeerplaats.
Pin It
Bekeken: 1777x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/