Wegens het succes van de tekenlessen in het Schoorlse dorpscentrum De Blinkerd is er een tweede tekengroep opgezet. Op de maandagmiddag leert Inge Koetzier van Hooff deelnemers op een ontspannen en informatieve manier op papier te krijgen wat zij voor zich zien. De lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

Iedere les is er een ander thema of tekentechniek, denk aan stillevens, afbeeldingen van dieren en (zelf-)portretten. Inge geeft tijdens de lessen voorbeelden van kunstenaars en onderwerpen, maar uiteindelijk staat het iedereen vrij om de een eigen interpretatie aan het onderwerp te geven. Het spelen met materialen en technieken wordt gestimuleerd. Deelnemers dienen wel hun eigen materiaal mee te nemen.

Voor groep 1 is inmiddels een wachtlijst ontstaan, maar in groep 2 is nog plek. Meer informatie over de groep en opgeven via koetziervanhooff.eu.
Pin It
Bekeken: 1814x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/