Bibliotheek Kennemerwaard is onlangs gestart met de reeks 'Aan tafel met....' in het Egmondse dorpshuis De Schulp. Mensen uit Egmond-Binnen delen dan ervaringen, kennis en gebeurtenissen, en nodigen zo discussies uit. Donderdag 2 december is de beurt aan voormalig boswachter Paul van Dam.

Paul van Dam is geen boswachter meer, maar kan natuurlijk wel nog van alles vertellen over de natuur in de wintertijd en hij neemt ter illustratie materialen mee. Ook zal hij aanwezigen uitnodigen om op vrijdagen met hem mee te wandelen.

Aan tafel met... duurt van 09:30 tot 11:00 uur. Aanmelden is gratis via kennemerwaard.op-shop.nl. Wie zelf eens zijn of haar verhaal wil doen kan zich bij Lia Eekhout melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1838x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/