De volgende filmvoorstelling in het Schoorlse dorpshuis De Blinkerd is komende vrijdag. Daar vertoont Filmhuis Schoorl dan de Nederlandse film De Vogelwachter.

De film van Threes Anna gaat over een vogelwachter. Hij woont al bijna een halve eeuw moederziel alleen en zielsgelukkig op een afgelegen eiland. Op een dag krijgt hij bericht dat zijn post wordt opgeheven. Aan zijn gelukkige bestaan in en met de natuur komt abrupt een einde. De afgedankte vogelwachter weigert echter te gaan en trekt op geheel eigen wijze ten strijde.

De film met Freek de Jonge, Nick Golterman en Quaih Shilue draait vrijdag om 20:00 uur in Dorpscentrum De Blinkerd aan de Heereweg 150 in Schoorl. De zaal is open vanaf 19:45 uur. Kaarten kosten 9 euro. Plaatsen kunnen gereserveerd worden op filmhuisschoorl.nl. Tickets worden ook nog verkocht aan de kassa voor de voorstelling (alleen PIN).
Pin It
Bekeken: 1778x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/