De Nederlandse film Alles Op Tafel van regisseur Wil Koopman is deze week film van de week bij Cinebergen. De film is gebaseerd op het veelgeprezen Italiaanse Perfetti Sconosciuti en gaat over zeven goede vrienden die samenkomen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond verandert als de gastvrouw voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt aan sms’jes, app’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk? De zeven hoofdrollen zijn voor Linda de Mol, Lies Visschedijk, Peter Paul Muller, Waldemar Torenstra, Diederik Ebbinge, Eva Crutzen en Ramsey Nasr.
De film draait deze en volgende week vrijdag om 20:00 uur,  zaterdag om  20:15 uur, zondag om 17:00 uur, maandag om 20:00 uur en dinsdag om 14:30 uur.

Overige films bij Cinebergen in de week van 5 tot en met 12 november:

Ballad of a White Cow
Iran/ Frankrijk, drama, Perzisch/ NL ondertiteld
Mina’s leven staat op zijn kop wanneer ze bij de rechtbank hoort dat haar man Babak een jaar eerder ten onrechte is geëxecuteerd. Als vervolgens een oude vriend van Babak op de stoep staat, laat Mina hem steeds meer in haar leven toe. Niet wetende wat het verband is dat hen bij elkaar bracht.
vr 05 - 14:30 | zo 07 - 10:45 | wo 10 - 20:00

The Father
Verenigd Koninkrijk/ Frankrijk, drama, Engels/ NL ondertiteld
Winnaar van liefst 2 Oscars, waaronder die van Beste Acteur, is dit fascinerende portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. De absoluut briljante vertolking van Anthony Hopkins laat je geen moment los.
za 06 - 10:45

Gagarine
Frankrijk, drama, Frans/ NL ondertiteld
Wanneer de 16-jarige Youri, opgegroeid in de bekende buitenwijk Cité Gagarine aan de rand van Parijs, hoort dat de wijk op de nominatie staat gesloopt te worden, komt hij in opstand om zijn ‘ruimteschip’ te redden.
za 06 - 14:00 | ma 08 - 14:30 | di 09 - 20:00

The United States vs. Billie Holiday
VS, biografie/ drama/ muziek, Engels/ Italiaans/ Duits/ NL ondertiteld
De legendarische Billie Holiday, één van de grootste jazzmuzikanten aller tijden, werd door haar nummer Strange Fruit, waarin ze een aanklacht doet tegen rassenongelijkheid en racistisch geweld, jarenlang het doelwit van de Federal Department of Narcotics.
za 06 - 17:00 | zo 07 - 20:15 | wo 10 - 14:30

Tre Piani
Italië/ Frankrijk, drama/ komedie, Italiaans/ NL ondertiteld
Met Tre Piani geeft regisseur, schrijver en acteur Nanni Moretti (Mia Madre, Caro Diario) een intiem kijkje in de levens van mensen die het voor elkaar lijken te hebben, maar emotioneel vastzitten. De Italiaanse topcast houdt de kijker een spiegel voor.
zo 07 - 14:00

The Rescue
VS, documentaire/ drama, Engels/ Thais/ Koreaans/ Noors/ NL ondertiteld
Ongekend spannende documentaire van de makers van Free Solo over de redding van de Thaise voetbalploeg die in 2018 vast kwam te zitten in een kilometers diepe grot. Een overweldigende filmervaring die alle nieuwsbeelden van toen laat verbleken.
do 11 - 14:30

Spencer
Duitsland/ Chili/ Verenigd Koninkrijk/ VS, biografie/ drama/ romantiek, Engels/ NL ondertiteld
Spencer van de veelbekroonde regisseur Pablo Larraín (Jackie) is een verbeelding van wat er gebeurd zou kunnen zijn tijdens de cruciale kerstdagen in de vroege jaren ’90 waarin prinses Diana (Kristen Stewart) besluit dat haar liefdeloze huwelijk met prins Charles niet werkt.
do 11 - 20:00 | vr 12 - 14:30

Filmtheater Cinebergen, De Zwarte Schuur, Eeuwigelaan 7, Bergen NH (navigatie: Roodeweg); cinebergen.nl
Pin It