Bergen – Woningeigenaren met een woning gebouwd voor 1980 kunnen zich tot 29 oktober 2021 bij Isolatieactie aanmelden voor isolatie advies. Bij dit advies nemen we kosteloos en vrijblijvend de isolatie mogelijkheden voor uw woning door. Welke bouwdelen zijn voldoende geïsoleerd en waar is winst te behalen? Wat kost het en hoeveel kan ik besparen?

Gasprijzen gestegen

De gasprijzen zijn flink gestegen. Een gemiddeld huishouden dat in juli een jaarcontract afsloot, betaalde 1500 euro per jaar aan stookkosten. Voor mensen die dat nu doen is dat al gestegen naar 1695 euro. Aan die stijging komt voorlopig nog geen einde, verwachten experts (bron: RTL Nieuws 1 sept. 2021).

ISDE subsidie mogelijkheden

Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunnen woningeigenaren subsidie aanvragen voor o.a. isolatiemaatregelen.

In de gemeente Bergen staan veel woningen met een slecht energielabel. Dat is zonde, maar makkelijk te verhelpen met goede isolatie. Dit heeft alleen maar voordelen: minder kou en tocht, lagere energiekosten en CO2-uitstoot, én je bereidt je huis voor op aardgasvrij en energieneutraal wonen. En de kosten? Die verlaag je met subsidies voor woningisolatie.

Woningbezitters in Bergen kunnen dus dit jaar nog gebruik maken van een zeer interessante subsidie. Om aanspraak te kunnen maken op de subsidie dienen er 2 (of meer) energiebesparende maatregelen genomen te worden. Wij vertellen je hier graag meer over.

Subsidiebedragen 2021 - 2022

Spouwmuurisolatie    €5,00 pm2
Vloerisolatie               €7,00 pm2
Bodemisolatie            €4,00 pm2
Dakisolatie                 €20,00 pm2
Glasisolatie                €35,00 pm2

Samenwerking regionale isolatie adviseurs en bedrijven.

Isolatieactie heeft een uitgebreid netwerk van isolatie adviseurs en isolatiebedrijven. Door de collectieve aanpak kunnen onze partners efficiënter te werk gaan en geniet u als woningbezitter naast de subsidie van gezamenlijke inkoopkorting. Dubbel profiteren dus!

Isolatieactie selecteert installateurs op basis van prijs, kwaliteit, ervaring, certificering en klanttevredenheid. Verzeker uzelf van de beste prijs en vakkundige installatie.

Hoe schrijft u zich in voor deze actie?

U schrijft zich voor 29 oktober 2021 in op www.isolatieactie.nl/bergen.  Heeft u geen internet of heeft u eerst nog een vraag? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de Coördinator - Frank van der Lei – 085 – 743 0255
Pin It