De crowdfundactie voor de tweede trap naar het hoogste duin in de Schoorlse duinen nadert na drie maanden geld inzamelen het einddoel. Van de benodigde 24.750 euro is inmiddels 22.000 euro binnen. De laatste 2800 euro moet nog geworven worden via het Buitenfonds.

Trap Oost, de vlakkere klim vanaf de Schoorlse Zeeweg naar het hoogste duin telt 150 traptreden. Deze tweede actie voor een trap naar het hoogste duin van de Schoorlse Duinen loopt veel minder hard dan die voor de eerste trap. Het benodigde bedrag voor de eerste trap was destijds al binnen een paar dagen bereikt. Er werd zelfs meer dan 44.000 euro opgehaald, terwijl er maar 40.000 euro nodig was. Het overschot mag echter niet worden aangewend voor trap zuid, stelt Patricia van Lieshout, boswachter van Staatsbosbeheer in de Schoorlse Duinen. "Het geld staat vast bij het Buitenfonds. Als wij de trap hebben aangelegd, mogen we de factuur opsturen naar het Buitenfonds. Dan maken zij het bedrag dat wij aan die trap hebben besteed aan ons over."

Van Lieshout weet nog niet waar een overschot aan besteed mag worden. "Dat vergt overleg met het Buitenfonds. Er zijn inmiddels wat verzoeken voor extra bankjes in de Schoorlse Duinen. Misschien mag het daarvoor worden aangewend."

Trap Zuid en Trap Oost naar het hoogste duin van de Schoorlse Duinen verkeren in slechte staat. Het hout is verrot en de leuningen zijn op sommige plekken kapot. De treden zijn onregelmatig en daardoor gevaarlijk. Het streven is om de huidige houten trappen te vervangen door een stalen exemplaar. Doneren kan via deze link. Wie minstens € 165 doneert voor een traptrede , krijgt een naamplaatje op een traptrede. Maar kleinere bedragen zijn ook welkom.
Pin It
Bekeken: 1804x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/