De komende week krijgt de regio te maken met herfstig weer met veel wind, bewolking, buien en flink lagere temperaturen. Het KNMI geeft voor het kustgebied van Noord-Holland maandagavond code geel af vanwege kans op zware windstoten.

Ook in het Waddengebied, Friesland en Groningen en boven het IJsselmeer geldt een waarschuwing voor zware windstoten uit een noordwestelijke richting tot ca. 80 km/u, in buien mogelijk tot 100 km/u. Dit kan problemen geven voor het verkeer en buitenactiviteiten. Rijkswaterstaat waarschuwt bestuurders van een combinatie met caravan of aanhanger voor het gevaar van harde windstoten.

De waarschuwing met code geel geldt van 18.00 tot 22.00 uur. Daarna worden de zware windstoten zwakker, het blijft nog wel hard waaien. (foto: Sjef Kenniphaas)
Pin It
Bekeken: 2005x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/